Parlamentní seminář – Zachraňme naše děti před genderovými ideologiemi

genderismus, ideologie, LGBTQ+, nebezpečí, rizika, školy, vzdělávání
Výstřižek ze záznamu semináře Zachraňme naše děti před genderovými ideologiemi ve školách.

Seminář na téma zachraňme děti před genderovými ideologiemi ve školách na půdě PSP ČR. Dekadence, epidemie genderismu, chemická kastrace, poškození reprodukční schopnosti mladých, nemoci či zvýšená míra sebevražd. To vše jako důsledek prosazování LGBTQ+ ideologií ve společnosti a ve školství.

Po záštitou MUDr. Vladimíra Zlínského z politické strany Svoboda a přímá demokracie (SPD) a za podpory spolku Tradiční rodina z.s., se na půdě Parlamentu České republiky konal veřejný seminář k tématu zachraňte naše děti před LGBT ve školách.

Na úvod promluvil Předseda strany SPD Tomio Okamura a dále si slovo převzal jeho stranický kolega MUDr. Vladimír Zlínský a pokračovali další řečníci.

Od samotného úvodu přirovnali řečníci současnou situaci vnucování LGBT celé společnosti k „epidemii genderismu“ a k „na hlavu postavené ideologii“. Doktor Zlínský tuto ideologii výstižně přirovnal k nebezpečnému viru, který se ve společnosti šíří jako nemoc.

LGBTQ+, nebezpečí, ideologie, genderismus, školy, vymývání mozku
LGBTQ+ vymývání mozků dětí musíme zastavit, proto zachraňme naše děti před genderovými ideologiemi ve školách. Zdroj Unsplash.

Doktor Kalvan, neurolog z Vinohradské nemocnice, označil počínání LGBTQ+ komunity za dekadentní a prohlásil, že chce, abychom se bránili a společně postavili pevnou hráz této dekadenci.

Řečníci upozornili, že narušení jedinci, kteří nedokáží správně identifikovat své pohlaví potřebují psychologickou léčbu, nikoli operace a chemické hormony. S nejistým pohlavím se nikdo nerodí.

Genderismus je podle nich ideologie vyfabulovaná na základě chabých a vratkých podkladů bez solidní opory v realitě. A stejně jako lze bez důkazů něco tvrdit, to lze bez důkazů odmítnout. Naráželi tak na fakt, že jakékoli vědecké studie na toto téma se ukázali jako neseriózní a vymyšlené, často vytvářené na zakázku.

Dále upozornili, že současná takzvaně liberální vláda jde na ruku neziskovkám a masovým médiím, kteréžto obě skupiny jsou placené ze zahraničí a to na základě ideologie bez jakéhokoli solidního základu.

Jiní zase upozorňovali na fakt, že tyto ideologie a jejich prosazování poškozují reprodukční schopnost mladých lidí a zejména pak ti jedinci, kteří se podrobí lékařským zákrokům jsou pak nereprodukceschopní a tudíž jsou nám jako společnosti a národu do budoucna k ničemu a podkopávají přežití naší země.

Už ale naštěstí víme, že: „Nebesa pomáhají těm, kteří si dovedou pomoci sami“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), takže ten, kdo musí této ideologii postavit jsme my sami rodiče dětí. Nebesa budou s námi, jakmile se začneme bránit. Sebeobrana je správná cesta k záchraně vlastních dětí před touto zhoubnou ideologií.

V zahraničí od genderismu LGBT ustupují

Upozornili, že tuto nebezpečnou ideologii přebíráme do naší země ve chvíli, kdy od ní zahraniční země ustupují.

Řečníci uvedli příklad několika amerických státu, které zakázaly propagaci nebezpečných ideologií LGBTQ+ ve školách.

Stejně tak upozornili, že východní evropské státy prosazování těchto ideologií ve školách zakázaly. Upozornili, že i Madrid zakázal jakoukoli výuku o tématu LGBT ve školách. Severské státy pak tuto politiku vůči LGBTQ+ revidují a to zejména u dětí a ve vzdělávání.


Nebezpečí indoktrinace dětí a růst sebevražd sedí do semináře Zachraňme naše děti před LGBTQ+ ideologiemi

Některé části procedůr, které tato ideologie doporučuje, mohou podpořit sebevražednost dotčené mládeže. Uvedli, že na 2/3 všech těch jedinců, kteří podstoupili takzvanou tranzici by při znalosti všech důsledků neprocházeli danými procedůrami prosazovanými LGBT ideologiemi.

vlna, rizika, společnost, smetení, bouřka, globalismus, globalisté
Genderismus a LGBTQ+ ideologie poškozují reprodukční zdraví a schopnost přežití naší společnosti, zachraňme naše děti před LGBTQ+ záplavou. Zdroj: Unsplash

Dochází tak na násilné vnucování této nebezpečné ideologie do školních osnov včetně předmětu jako je historie LGBT a požadavků na neutrální podávání informací bez názoru učitele a bez doporučení na zdravotní důsledky takových aktivit. Zmínili, že dokonce vznikla petice samotných učitelů, kteří se postavili proti zavedení ideologie genederismu a LGBT do vzdělávání. Sami učitelé tyto ohavnosti učit nechtějí.

Podle diskutujících odborníků je velkým problém s tím, že děti se učí nápodobou a tvrzením pochybných LGBT vzorů, že si mohou vybírat pohlaví, bude děti uvádět do zmatku a nejistoty. Napodobování pochybných vzorů pak povede děti k výchově nápodobou. Řečníci promítly na plátně zvrácené příklady z řad LGBTQ+, které by měli dělat dětem příklad a učit tuto tématiku ve školách.

Indoktrinace dětí přímo ve školách a vzdělávacím systému tak povede děti k dalším lékařským zákrokům a dalším problémům. Upozornili přitom, že tzv. blokátory puberty, které se při obdobných procedůrách nasazují, se používají také jako chemická kastrace pro nejrůznější sexuální delikventy.

Diskutovalo se také o zasahování do lidských hormonů, což vede k rozšíření dalších souvisejících chorob, které vyplývají z hormonální nerovnováhy a lidé, kteří je používají předčasně umírají.

Návrhy řešení:

Dětem by měla být poskytována kvalitní odborná péče – psychology, psychiatry a sexuology

Nemocné děti nepatří do rukou aktivistů a neziskových organizací

Ukončení vnucené předčasné sexualizace a genderové ideologie do všech stupňů vzdělávání

Uznání faktu, že pohlaví jsou pouze dvě

Okamžité ukončení nadřazování genderové osobní identity nad biologické pohlaví.

Řečníci z řad veřejnosti také upozornili na vhodnost přestat hradit LGBTQ+ procedůry z veřejného zdravotnictví. Podle jejich názoru si tak mnoho mladých lidí tyto často nezvratné experimenty rozmyslí, protože si je nebudou moci dovolit.

Už naštěstí víme, že „Vyhrávat znamená nemít strach z porážky“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), takže se musíme spojme a zachraňme naše děti před LGBT+ ideologiemi. Celý záznam semináře na konaného na půdě PSP ČR najdete zde:

https://www.facebook.com/@tradicni.rodina

https://fb.watch/v6nOFjykbp/

Dodatek:

agenda 2030, jed, klima, CO2, uhlíková stopa,, depopulační agenda
Depopulační agenda skrytá za klima či LGBTQ+ fanatismem zabíjí lidi. Foto zdroje: Unsplash

Podle řečníků je ideologie LGBTQ+ a genderismu součástí kulturní války. A lze jen doplnit, že tato kulturní válka je určená k rozložení základních rodinných hodnot, na kterých stojí naše společnost, aby byla snadněji manipulovatelná, oslabená, s poškozenou reprodukceschopností s chabou soudržností, kterou bude možné dále snadno demoralizovat, ovládat a rozložit.

Už víme o co jde. Je to další součást Agendy 2030 (zde) na převzetí světovládné moci, likvidace národních států a vyhubení bílé rasy v Evropě i ve světě. O nebezpečné depopulační agendě (jsem psal zde).

Vadné směřování OSN směrem k totalitě, která se na prosazování pochybných ideologií Agendy 2030 podílí nedávno odsoudil také argentinský prezident Milei (psal jsem zde).

Toto všechno už není žádným tajemstvím, ale otevřenou realitou. My už ale víme, že „Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), takže naší hlavní obranou je vytrvalost a schopnost pokračovat i přesto všechno co se na nás postupně valí.

Dodatek ohledně problematických osnov, které se vzdělávacího systému snaží prosadit LGBTQ+ komunity v Irsku, se můžete podávat zde:

https://otevrisvoumysl.cz/ucitelka-z-irska-odhaluje-silenou-indoktrinaci-deti-ve-skolach/

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: