Vládní zmocněnec SR Peter Kotlár odhaluje kovidové špinavosti

Peter Kotlár, Slovenská republika, kovid, vyšetřování
Peter Kotlár - vládní zmocněnec SR pro vyšetřování skuttků během kovidu.

Vládní zmocněnec SR Peter Kotlár sumarizoval na tiskové konferenci zvěrstva, která se na Slovensku děly během Kovidu. Nežádoucí účinky mRNA, poškození genomu lidí, porušování lidských práv a narušení suverenity Slovenského státu. Vyzval k zákazu podávání mRNA injekcí lidem na Slovensku.

Vládní zmocněnec Slovenské republiky pro vyšetřování kovidových zvěrstev na Slovensku Peter Kotlár přichází na záznamu z oficiální tiskové konference (celý záznam níže) s nepříjemnými závěry, které rozvracejí kovidové kovidovou agendu a obnažují mediálně-vládně-zdravotnické lži a dezinformace i u nás.

Vysoká míra nežádoucích účinků mRNA včetně poškození samotné DNA obětí kovidových injekcí s mRNA i jejich případných potomků. Porušování lidských práv. Narušení suverenity Slovenského státu.

Navrhuje okamžitě zakázat mRNA vakcíny.


Narušení suverenity Slovenské republiky ze strany WHO

Upozorňuje na pokus o totalitní převzetí zdravotnického práva zahraniční entitou takzvané Světové zdravotnické organizace (WHO) financované soukromými subjekty. Ano, WHO spadá pod OSN, kterou nedávno argentinský prezident Milei označil za totalitářskou, která ohrožuje zdraví, svobodu a majetek jednotlivců (více zde).

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: