Argentinský prezident Milei varoval před totalitním směřováním OSN

Milei, Argentina, prezident, Ať žije svoboda, sakra!, OSN
Argentinský prezident MIley v OSN: "Ať žije svoboda, sakra!"

Argentinský prezident Milei varoval na valném shromáždění OSN při projednávání „paktu pro budoucnost“ před totalitním směřováním OSN. Upozornil, že OSN se snaží stále více řídit a kontrolovat životy lidí. Svou plamennou řeč zakončil slovy: „ať žije svoboda, sakra!“ Český prezident Pávek bez mrknutí poslušně podporuje.

Argentinský prezident Milei varoval před totalitní agendou prosazovanou skrze OSN (Organizaci spojených národů). Upozornil, že přes původní záměr OSN v udržení míru se tato organizace čím dál tím víc přiklání k totalitním praktikám a prosazování ideologií.

Tato organizace se podle něj také snaží se převzít řízení světa prosazováním agendy 2030 (psal jsem zde), jejíž součástí je i navrhovaný a diskutovaným dokument „pakt pro budoucnost“. Je to podle něj nadnárodní socialistický program, který podkopává suverenitu národních států a podkopává právo na život, svobodu a majetek jednotlivců.

Upozornil také, že lockdowny a nedávné kovidové šílenství by mělo být označeno za zločin proti lidskosti. Odmítl také snahy WEF o prosazování škodlivé politiky nulových emisí uhlíků skrze OSN.

Argentinský prezident Milei varoval, že z OSN se stává příšera

Zmínil, že se z této organizace stává jakási příšera s mnoha chapadly, která se snaží nařizovat jednotlivým státům co mají dělat, ale jednotlivým lidem jak mají žít. Vyzval delegáty, aby pomohli navrátit OSN k původnímu účelu, kterým je udržování svobody a míru.

Milei hlasoval proti diskutovanému dokumentu OSN, který se snaží převzít kontrolu nad státy a lidmi, s názvem „pakt pro budoucnost“, který je součástí agendy 2030 (psal jsem zde). Český uslintaný psík na vodítku zahraničních páníčků Petr Pávek z Pražského hradu a komunista tělem i duší pakt bez meškání podpořil.

Asi není třeba kreslit, že Milei je na domácí scéně nějaký milovaný politiky, ale v některých otázkách, zejména v omezování svobody a ideologií zavánějících komunismem, socialismem a kolektivizací má skutečně jasno. A jeho odpovědí je NE.


https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-At-zije-svoboda-sakra-Milei-ve-varu-Rozstrilel-pakt-OSN-podporeny-Pavlem-762285

Celý záznam jeho vystoupení v OSN je zde: https://rumble.com/v5gft4d-argentinsk-prezident-milei-na-sumitu-osn.html

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: