Rusko prolomilo plynovou blokádu Evropy

zemní plyn, Rusko, Bulharsko, blokáda, LNG,
Zemní plyn - to je oč tu běží. Zdroj Pexels

Konec s energetickou chudobou, konec s předraženým americkým plynem v Evropě. Stačí požádat a zaplatit v rublech za levný ruský plyn, jehož dodávky si můžeme sjednat obratem i my. Bulharsko ukončilo plynovou blokádu Evropy. Pro tranzit plynu už nepotřebujeme vyděračskou Ukrajinu.

Není třeba ideologicky nakupovat nesmyslně drahý americký LNG, se kterým nám vazalský Bruselstán vnucuje také plynovou blokádu Evropy odstřižením od ruského plynu a s ním i celoevropskou energetickou chudobu.

Už víme, že stačí Rusko požádat, zaplatit v rublech a Rusko nám dodá plynu, kolik budeme chtít a za výrazně lepší ceny. Ano, vím, probíhá ideologická válka Ameriky a jeho evropských vazalů proti Rusku. To ale neznamená, že musíme být idioti a zlikvidovat vlastní konkurenceschopnost, vlastní zemi, vlastní podniky ani že bychom jakkoli museli platit předražené zlodějské amerikánce.

Nakonec se ukazuje, že další „zlý“ článek v celém řetězci dodávek plynu je samotná Ukrajina, které tu tolik lezeme do prdele a posíláme jí tolik našich těžce vydřených peněz, aby nám zavírala kohoutky na trubkách s plynem (zde a zde), kdykoli se jí nelíbí, že neposíláme dost peněz a granátů nebo si dovolíme mít ve vlastní zemi vlastní názor. Ať už my nebo naši sousedé. Ano i to je tolik opěvovaný neskrývaně nacistický (psal jsem zde) a vyděračský režim Ukrajiny.

Naštěstí, už víme, že „kde vůle neschází, cesta se nachází“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Dobré zprávy jsou tak již na světě. Rusko prolomilo plynovou blokádu Evropy. Existuje cesta, která nevede přes nacistickou vyděračskou Ukrajinu a přesto skrze ní může proudit přímo do Evropy dostatek tolik potřebného zemního plynu.


V Bulharsku padla vláda aneb kdo zajistí levný plyn, vládne

V Bulharsku na konci srpna opět padla vláda a to už posedmé za poslední tři roky (zde). Nové volby jsou plánované na konec října. U nás je to další velmi tajná informace! Ve vyhledávačích ani jinde na internetu, natož pak v mainstreamových médiích se jí v podstatě nedozvíte. V éteru je ticho po pěšině.

Bulharská vlajka, Bulharsko,
Bulharská vlajka. Bulharsko jako nový tranzitní bod plynu do Evropy ukončilo plynovou blokádu Evropy. Zdroj Pexels

V Bruselu i v Praze vypukla mezi politiky panika. Rusko totiž přes Bulharsko prolomilo plynovou blokádu Evropy. S předpokládaným odstřižením Evropy od ruského plynu vedeného přes Ukrajinu, které mocipáni plánují na konec letošního roku (zde), jde čím dál tím více do tuhého a chladného podzimu v celé Evropě.

Bulharsko však má pro celou Evropu jednu ohromnou devízu a tou je Turkstream. Plynovod Turkstream, kterým přímo z Ruska proudí levný ruský plyn do evropské části Turecka, a který dál pokračuje přímo do Bulharska a pak pod jinými názvy přes Srbsko až k Maďarským hranicím (zde a taky zde).

Ne všichni si tak nechávají srát na hlavu tak jako my v České republice, kde už nyní máme dlouhodobě nejdražší energie z celého regionu Visegrádské čtyřky a platíme často i víc, než ve slavné západní Evropě (zde). To vše díky bruselským a americkým páníčkům Fialového poskoka Péti v premiérském křesle naší země.

Už naštěstí víme, že platí motto: „Nedívej se příliš daleko dopředu, ale jdi dál s klidným srdcem“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde). Proto se můžeme inspirovat u Bulharů a podpořit pád vlády s požadavkem na levné energie.

Bulhaři jsou jazýčkem na vahách

Po dalším pádu vlády v Bulharsku tak události nadále gradují. Již dříve události v Bulharsku nabíraly rychlý spád.

Info: Posloupnost událostí níže převzata z jiného serveru (zde).

Jakmile ruská velvyslankyně v Bulharsku Eleonora Mitrofanová oznámila, že nevidí žádné problémy v obnovení plnohodnotného zásobování Bulharska plynem z Ruska, daly se události rychle do pohybu.

Pryč s předraženým americkým plynem, bereme levný ruský plyn

Miministr energetiky Bulharska Rosen Hristov nechal zastavit “pro administrativní nesrovnalosti” výstavbu plynovodu do Řecka, kterou Bulharsku vnutily USA za předchozí vlády Petkova.

Američané totiž chtěli do Bulharska přes Řecko dodávat svůj zkapalněný plyn LNG. Hned poté Hristov zrušil kontrakty na dodávky plynu LNG, který se měl přes turecké a řecké přístavy dopravovat loděmi do Bulharska podle smluv uzavřených Petkovem – jako důvod zrušení smluv Hristov uvedl likvidační ceny, které si Bulharsko nemůže dovolit”.

Dodávky ruského plynu do Bulharska jsou nevyhnutelné, ochrání před chudobou

A do třetice Hristov oznámil, že dodávky ruského plynu do Bulharska jsou nevyhnutelné, a obvinil předchozí vládu Petkova z úmyslného poškozování, a požádal Rusko o pomoc v boji proti energetické chudobě!

Levný plyn jako cesta k volebnímu vítězství

Bulharsko čekají nové volby a všichni politici vědí, že kdo sežene levný plyn a elektřinu ten vyhraje. Brusel i Praha se obávají, že po Bulharsku bude obdobný vývoj následovat v Itálii, a potom v celé Evropě!

Dlouhodobé spojenectví Ruska a Bulharska

Rusko i Bulharsko jsou letití spojenci a v politice zachovávají neutrální vztahy. Ani Hitler nedonutil Bulharsko, aby Rusku vyhlásilo válku. Bulharsko si stále cení osvobození ze staletí trvajícího osmanského jha Ruskem.

Stačí požádat a zaplatit rublem

Podle Putinovy velvyslankyně Eleonory Mitrofanové stačí do Kremlu vyslat posly a zaplatit rubly a hned může být teplo a levno i v Čechách! Mimochodem, přímé dodávky levného plynu z Ruska už mají sjednané kromě Bulharska také Maďarsko, Rakousko a Německo!

Aby se něco změnilo v Česku, muselo by jako v Bulharsku dojít k pádu vlády bruselského (i amerického) chráněnce Petra Fialy, jinak nás čekají likvidační časy!

Vyhnání od koryt se vlastizrádci bojí, proto je pro ně embargo na informace tak důležité!


Osobní dovětek:

Osobně necítím žádnou potřebu podporovat zkorumpovaný nacistický režim na Ukrajině. Dle mého mají Ukrajinci již od samého začátku sedět u jednacího stolu s Ruskem a jednat. Ne realizovat genocidu vlastního obyvatelstva a žebrat po Evropě a Americe o granáty a peníze na válku, kterou si nemohou ani sami dovolit.

Navíc tím jen všechny další peníze pomáhají dál hubit další lidi bílé rasy a otevírají tak dveře k obsazení rozsáhlých oblastí Ukrajiny další muslimskou náplavou.

Takže ano, já chci v naší zemi levný ruský plyn, chci konec Americko-Ruské války na Ukrajině a konec globalistických zlodějů, vrahů a zrádců v naší takzvané vládě. Nakupujme levný ruský plyn. Cesty už známe, takže buďme další a ukončeme plynovou blokádu Evropy i naší země.

Už naštěstí víme, že „Nebesa pomáhají těm, kteří si dovedou pomoci sami“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde). Takže co si neuděláme sami, to nebude.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: