Podporujme pozitivní obrat k lepšímu v naší zemi – každý den malými krůčky

puzzle, dílek, skládačka, chybějící, chybí
Chybějící dílek skládačky. Zdroj: Pexels

Každý z nás může podpořit pozitivní obrat k lepšímu. Pracujme na převzetí správy naší země zpět do národních rukou. Popisuji vlastní drobné všední kroky, kterými podporuji to české, místní a národní v naší zemi.

Jak může každý jednotlivý člověk v naší zemi podpořit pozitivní obrat k lepšímu pro nás původní obyvatele naší země, tedy všechny Čechy, Moravany a Slezany?

Určitě se najde vícero cest, jak ubrat sílu globalistickému totalitnímu zlu, které nás již nyní hluboce obklopuje a dusí a jak naopak podpořit to dobré u nás doma, nezávislost, samostatnost, státnost, soběstačnost a celkové to vše naše národní.

Níže přikládám malý seznam mých vlastních aktivit, kterými uskutečňuji a podporuji tím to naše domácí české na úkor globalistického vysávání a útlaku a jejich poskoků. Už naštěstí víme, že: „V každý moment máš vše potřebné k dosažení svého cíle“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Co tedy můžeme sami bez námahy udělat pro pozitivní obrat k lepšímu?

1) Podporuji české a lokální podniky, podnikavost a zemědělství

Již dlouho podporuji svými nákupy české podniky a místní podnikatele. Věřím, že každá koruna, která se protočí v českému podniku s českým majitelem na konci podporuje místní podnikání, investice, rozvoj a náš národ jako takový.

Peníze v takových podnicích ve vyšší míře zůstávají a pomáhají udržovat naši místní ekonomiku v chodu. Podařilo se mi v některých oblastech sehnat zásobování přímo od „sousedů“ a nemusím tak vůbec nakupovat od překupníků ani zahraničních supemarketů.

Napřímo tak kupuji například mléčné výrobky nebo vejce a další výrobky. Utracené peníze končí přímo u konkrétních lidí. Na to ostatní co potřebuji využívám místní firmy od benzínu, přes místní supermarket, psal jsem více (zde). A jak lze udělat lokální reset místo toho globalistického jsem psal (zde).

Už naštěstí víme, že: „Nejlepší způsob, jak se něčemu naučit je činem“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), takže tuto drobnou změnu zvládne opravdu každý.


2) Platím českými korunami a velmi rád hotově

Byť nesouhlasím s mnoha kroky České národní banky a zejména pak s manipulací úrokových sazeb a záměrným vytvářením inflace, tak jsou české koruny pořád naší česká měnou. Její nezávislost nám umožňuje mnoha způsoby reagovat na vnější okolnosti i udržovat oběh našich peněz v naší zemi. Jsou symbolem naší státnost a suverenity naší země a to je sakra velká hodnota.

Na bankovkách navíc podporujeme české osobnosti, které pro nás hodně znamenají a potvrzují tím hodnotu našich předků, kteří nám zemi předali.

Používáním hotovosti v českých obchodech navíc bráníme zahraničním provozovatelům karetních terminálů a bankám přisávat se jako upíři na naše transakce a odsávat z nich procentíčka pro sebe. Hotovost poskytuje celou částku obchodníkům.

11 důvodů pro českou korunu (zde).

Zde platí zlaté poutnické pořekadlo: „Pokračuj, i když nevidíš cíl. Jsi na cestě k úspěchu“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde), zachování naší měny je samo o sobě úspěch, pro který stojí za to pokračovat.

3) Volím správně

Volební urna, hlasování, volby
Vhození hlasu do volební urny.

Zásadně ve volbách nepodporuji současné vládní zrádce, teroristy a vrahy usazené v naší státní správě. V tuto chvíli je na naší politické scéně již několik solidních subjektů, které stojí za pozornost a pomohou nám posunout se správným směrem.

Lze jmenovat politické strany jako jsou SPD, Motoristy, Stačilo tak i menší subjekty, které postupně rostou a nabírají na síle jako jsou PRO, Aliance za nezávislost ČR a mnohé další subjekty, které postupně prorůstají do politiky, kde budou mít možnost věci k lepšímu skutečně měnit nebo alespoň bránit dalšímu postupu zla. Psal jsem například do EP (zde) a nebo na prezidenta (zde).

4) Informuji ostatní

Přes tento svůj blog i prostřednictvím osobních konverzací informuji ostatní o důležitých skutečnostech, které zaprodaná masmédia hlavního proudu záměrně přehlížejí, zcela vytěsňují nebo neskrývaně cenzurují.

Předávání informací je důležitým prvkem k vytvoření funkční informační struktury, na kterou nebudou mít globální mediální domy a jejich poskoci vliv. Doporučuji všem dělat to samé.

5) Modlím se za naší zemi i organizovaně, aby nastal pozitivní obrat

ruce, dotek, podpora, pomoc, modlitba, něha
Dotýkající se pomocné ruce. Modlitba za mír pomůže uspíšit pozitivní obrat k lepšímu – národniproud.cz. Zdroj Pexels

Musíme si být vědomi toho, že to co se děje ve fyzickém světě je výsledkem neviditelných a pro drtivou většinu populace nevědomých dějů v energetickém pozadí světa kolem nás. To, že něco není vidět okem neznamená, že tam nic není.

Opak je pravdou a ignorování energetického pozadí naší země a světa je bohužel přesně tím důvodem, který nás dostal do současně šlamastiky.

Je ale dobré vědět, že všechno lze změnit. I to energetické pozadí. Musíme jenom chtít a něco pro to udělat. A modlitba, natož pak společná a organizovaná modlitba, je tím prvkem, který dokáže toto energetické pozadí přepsat potřebným způsobem (čtěte více zde).

Už naštěstí víme, že: „Největší tma je vždy před úsvitem“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

6) Přispívám dalším správně smýšlejícím a jednajícím, aby společně nastal pozitivní obrat

Jelikož celá tato anabáze za pozitivním obratem k lepšímu, je kolektivním úsilím, tak plně dodržuji zásadu, že si musíme pomáhat se všemi, kteří jdou po stejné cestě.

Přispívám proto pravidelně menšími finančními obnosy dalším bojovníkům za pravdu a svobodu.

Příkladem budiž Zdravéforum.cz, Institut práva a občanských svobod Pro Libertate (zde), sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků Smis-LAB (zde), či nadace Pravda o vodě (zde). Nepravidelně pak i mnoha dalším a zejména informační serverům, které přinášejí důležité aktuální informace ze současného dění. Podporuji také protesty zemědělců (zde).


7) Buduji vlastní soběstačnost

Důležitým prvkem je pro mě osobně budování vlastní soběstačnosti a nezávislosti. Od potravinového zásobování (zde a zde), přes nezávislou energetiku (zde) či finance (zde).

Tyto tři oblasti považuji za nejdůležitější a stěžejní prvky soběstačnosti v dnešní době. Jakýkoli krok kupředu se v této oblasti počítá a pomáhá nám stát na vlastních nohách. Protože už víme, že vždycky „Je lepší být připraven, než zaskočen“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

8) Trénovat vytrvalost

K tomu všemu je potřeba ještě jeden stěžejní a zásadní prvek a tím je pořádná dávka odhodlání a vytrvalosti. Je jasné, že věci se k lepšímu nezmění ze dne na den ani samy od sebe. Ale musíme si touto cestou projít krůček po krůčku. A vyšlapat přitom takovou cestičku, po které budou moci kráčet i ostatní.

Ale nad tím vším je potřeba vytrvat a jít dál. Takže vytrvalost, je na této cestě naprosto stěžejním prvkem. A její trénink lze praktikovat každý den s každým dalším krokem.

Asi jako když chcete pěšky přejít půl Evropy z Čech do Santiaga de Compostela (psal jsem zde). Není to pro každého a kdo se na cestu vydá, musí mít odhodlání a vytrvalost. Cesta totiž pokračuje dál, s každým dalším krokem. Sama se neujde. Musíme si jí vyšlapat.

Už naštěstí víme, že: „Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

9) Být změnou k lepšímu

A jelikož se ani pozitivní obrat k lepšímu sám o sobě neudělá, můžete být i Vy tou další drobnou kapkou, která pomůže propsat obrat k lepšímu, a která našemu národu pomůže dělat drobné kroky, které nám v součtu vrátí suverenitu (psal jsem zde).

Nečekejte na pomoc z hůry, ta sama od sebe také nepřijde, protože: „Nebesa pomáhají těm, kteří si dovedou pomoci sami“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: