Rasová válka v Británii a odboj bílých proti záplavě imigrantů

kampaň, spd, černoch, nůž, vrah
Chirurgové z dovozu - odpovídající kampaň SPD ohledně násilí imigrantů na bílé populaci v západní Evropě.

V Británii propukla nefalšovaná rasová válka. Bílé označují za „pravicové extrémisty“ a zatýká je policie. Násilnické muslimské a černé imigranty policie propouští z věznic a ochraňuje. Západní vlády a masmédia nenávidí bílé lidi. Imigrační pakt EU nahrazuje původní obyvatele a rozvrací Evropu. Rasismus existuje a rasa bílých lidí je v ohrožení. Každý národ má své místo k životu, nemusíme se míchat. Co lze dělat u nás?

Ve Velké Británii již naplno propukla rasová válka. Utlačovaným bílým lidem, tedy původnímu obyvatelstvu země již konečně došla trpělivost s násilnictvím dovážených prostřednictvím protěžovaných imigrantských skupin, které do země již dlouhá desetiletí pouze přiváží násilí, zmar a příživnictví.

Poslední rozbuškou bylo, když agresivní černý imigrant ze Rwandy (ano, toho místa pravidelných genocid z Afriky), tam nožem ubodal tři malé bílé holčičky v tanečním kroužku a další množství jich těžce zranil a bojují o život. Tamní média a establistment se opět pokusili o celé záležitosti dezinformovat, že nešlo o černého dovezeného imigranta a tvrdě zakročila proti bílým demonstrantům.

Pozornost
Hlásná trouba. Masmédia v Británii propagují imigranty a umlčují většinovou bílou společnost. Zdroj: Pexels

Tím původním obyvatelům zcela oprávněně již kompletně bouchly nervy a vyrazili hromadně do ulic se bránit, postavit se sami za sebe a ukázat vládě i těmto menšinovým zvířatům svůj nesouhlas.

Už i Britové naštěstí také vědí, že „nebesa pomáhají těm, kteří si dovedou pomoci sami“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Česká veřejnoprávní média (čt zde, čr zde) opět rozšířila dezinformaci britského mainstreamu, že vrah je rodilý Velšan. Chtěla tím zcela progresivisticky bez otázek všem ukázat, že násilí zaručeně nezpůsobují ti chudáčci různobarevní imigranti a muslimové a ti zlí jsou ti původní bílí lidé z Británie. Opak je bohužel zase pravdou. A ubohost českých veřejnoprávních médií snad nemůže být větší.

Na skutečné a mainstreamově nezkreslené zprávy z Británie se můžete podívat (zde).

Bráníte se proti násilí imigrantů a máte názor – jste krajně pravicoví extrémisté

Původní bílí obyvatelé, kteří se proti tomuto bezpráví začali oprávněně bránit jsou místními úřady označování za „krajní pravici“.

Establishment svým bílým občanům vysílá vzkazy, že se s těmito „násilníky“ v ulicích nebude párat. Ta zlá krajní pravice, rozuměj bílí původní obyvatelé, kteří se oprávněně bouří a konečně se jednou postavili sami za sebe, jsou v ulicích násilně potlačováni a zatýkáni policií.

Policie naopak muslimským a jiným černým, různobarevným a nevyhovujícím imigrantům, kteří využili příležitosti a vyrazili s mačetami a dalšími nástroji v rukách napadat bílé Brity po celé zemi, poskytuje velkou ochranu před „pravicovými extrémisty“. Tedy chrání agresivní imigranty před naštvanými původními bílými obyvateli.

Ano, tato menšinová směska jsou ti správní utlačovaní chudáčci z těch protěžovaných menšin, které správná vláda musí přece chránit. Vždyť si tam ty imigranty tamní vláda dováží jako voličskou základnu a dává jim vše, aby mohli bujet jako rakovina v celé zemi a jednou celou tuto zemi i převzít.

A to je přesně to, co původní bílé obyvatelstvo sere ještě víc. Pro cizáky všechno, pro mísňáky nic a ještě ať zaplatí svojí vlastní zhoubu a drží přitom hubu a krok.


vězení, imigranti, bílí lidé.
Vězení hlavně pro bílé. Rasismus proti bílým se projevuje jejich zatýkáním a propouštěním barevných imigrantů na svobodu. Zdroj Pexels

Propouštění barevných kriminálníků z věznic, kteří uvolní místo zatčeným bílým „pravicovým extrémistům“

Vrcholem celého tohoto selhání britského státu a převzetí moci progresivními poskoky globálních fašistů, je bezbřehé propuštění barevných a muslimských kriminálníků z tamních věznic a to po 40 % odpykaného trestu. Prý aby se uvolnilo místo ve věznicích (zde).

A shodou okolností je potřeba tvrdě zasáhnout proti těm bílým „pravicovým extrémistům“ a hodně jich exemplárně a tvrdě pozatýkat. A kam se shodou náhod zrovna vejdou? Že by do uvolněných kapacit po muslimsko-barevných kriminálních imigrantech, kteří vyrazili opět do ulic? No hurá, dvě mouchy jednou ranou.

Do pouličních bojůvek vyrazí další množství agresivních násilníků, zatímco z domobránců skončí spousta ve vězení. Jó, to je super západní progresivismus.

Alespoň víme, na co se máme těšit od loutkové fialové vlády zrádců a jeho establishmentu zaprodanců s plnou podporou progresivních příživníků z Aspen Institutu jejich dalším dosazením a zrádcem našeho národa na Pražském hradě.

Pro cizíky všechno, pro místňáky nic. Hlavně držet hubu a krok a zaplatit svoje vlastní nahrazení a rozvrat své země pěkně poslušnou prací.

Nenávist loutkových západních vlád a globálních fašistů vůči bílým lidem

Západní vlády nenávidí své vlastní bílé obyvatelstvo. A chtějí ho narušit, zrušit, odstranit, rozpustit a nahradit v Evropě násilnickou dováženou směskou nesourodých skupin přivandrovalců.

Protože bílí, chytří, schopní, pracovití, přemýšlivý a vzdorovití lidé, s hlubokými kořeny, zázemím a funkčními vztahy ve své vlastní zemi a ve své Evropě se prostě špatně ovládají.

Nenechají si většinou tolik srát na hlavu, jako ti nesourodí dovážení imigranti a již jednou takto rozvrácené země. Ti jsou závislí, líní a neschopní. A jediné na co se zmůžou je násilí. Stačí je živit a budou toto své zlo šířit dál po celé zemi.

Rasa a rasová příslušnost

Je potřeba si přiznat, že rasová příslušnost není nic, o čem bychom měli mlčet. Je nebo alespoň to bylo součástí každé učebnice přírodovědy či moderně biologie na základní škole. Rasismus bohužel také existuje a není páchaný bílými proti jinak barevným rasám, ale je zaměřený proti bílé rase schopných lidí, které se snaží zlikvidovat parta globálních nácků a jejich poskoků dosazených to řídících funkcí státních útvarů včetně našeho.

Populační zlom, populace, porodnost
Populační zlom. Abychom v dohledné době neznali děti, jen z televize. Zdroj Unsplash

Je potřeba začít otevřeně mluvit o tom, že naše rasa nás bílých lidí je v ohrožení. Je v ohrožení vlastními vládami, které se snaží původní bílé obyvatelstvo narušovat řízenou imigrací nesourodou směskou agresivních barevných přistěhovalců a muslimů.

Pokud nezačneme hájit vlastní rasu, tak nás ty ostatní zničí. Naše bílá rasa je jedinečná. Je potřeba si to přiznat. A přestože nemusíme ubližovat jiným rasám, tak si zejména nemusíme nechat ubližovat jinými rasami.

Ani s těmito cizinci a jinými rasami a náboženstvími nemusíme sdílet své bohatství, bezpečí našich zemí nebo naše bílé ženy. Smíchávání rodin je dalším ze zhoubných faktorů narušování schopné bílé rasy. I tomu je potřeba předcházet, bránit se a nepodporovat zakládání smíšených rodin. Už víme, že to prostě nefunguje a není to správná cesta.

Imigrační pakt EU je o nahrazování původních obyvatel, aby se tím rozpoutala rasová válka

Už naštěstí také víme, jak to probíhá. Začíná to pomalu. I u nás už to začalo dovozem novočechů z Ukrajiny, prozatím stále ještě bílých. A to bez ohledu na to, zda jsou to tamní nacisté nebo příslušníci kriminálních gangů či mafií. Každý dovezený migrant si přece podle nenávistných vlád zaslouží podporu, vaše peníze, bezpeční a bezbřehou pomoc.

Do toho si můžeme započítat, že pořadím imigrantů zamíchá imigrační pakt EU podepsaný národním zrádcem Rakušákem s plnou podporou Fialového ubožáka v židli premiéra a zrádce Pávka na hradě. Všichni tito zrádci nám sem ten samý muslimsko-hnědo-černý nepřizpůsobivý póvl budou tahat z té pokrokové západní Evropy. Hurá jásejme.

Naše dovozová skupina imigrantů z dovozu z Ukrajiny, je již nyní velmi protěžovanou skupinu obyvatel cizího původu, které přece musíme dávat vše a nevyžadovat nic.

Česká progresivistická loutková vláda si je tu platí, živí, udržuje a vychovává a plánuje z nich mít super voličskou základnu, která je bude držovat u moci. Stejný fígl navíc nyní česká loutková vláda vytáhla s rozdáváním občanství cizincům ve formě korespondenční volby.

Inu, další skvělá voličská základna dalších statisíců lidí ze zahraničí, které si lze koupit za peníze původních obyvatel.


Každý národ má na zemi své místo k životu, nemíchejme se

Každý národ na zemi má své místo k životu. Ty cizí národy mají své místo i ten náš i jiné původní evropské národy máme své místo k životu. My máme svoje místo a neopustíme ho.

Není třeba míchat tyto národy mezi sebou. Není žádnou naší povinností se starat o jiné národy. Nemáme žádnou vinu, která nás nutila si sem dovážet cizince a podporovat jimi rozvrat vlastní země, kultury a společnosti.

A je v našem zájmu a nejvyšší prioritou a povinností nás všech udržovat náš stát a naši zemi jako jeden národ pro jednu etnickou skupinu nás bílých Čechů, Moravanů a Slezanů.

Nemusíme přijímat imigranty a dopustit, aby u nás taky vypukla rasová válka. Jsme národní společností bílých lidí, tak ať to tak zůstane.

Volební urna, hlasování, volby
Vhození hlasu do volební urny. Ani ťuk pro globální sráče v čele s Fialou. Nedovolme rasovou válku v naší zemi.

Budou volby!

A přitom cesta ven je jednoduchá. Stačí podporovat zlo, aby se přestalo šířit. Nastavit mu hranice a odebrat mu vliv.

Brzy u nás budou volby. A nemusíme udělat znovu stejně špatné rozhodnutí a vybrat si zaprodanou progresivní loutkovou vládu, která vleze do zadku každému a udělá cokoliv.

Stačí se podívat, kdo z těchto zaprodanců je na vývěsce Aspen Institutu a toho nevolit. Jsou tam všichni pěkně vypsaní. Víte, že tito lidé vám budou ubližovat. Tak je nevolte.

V každé náročné době platí motto: „Nedívej se příliš daleko dopředu, ale jdi dál s klidným srdcem“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Proto tvrdím, že:

Cizinci u nás nesmějí dostávat občanství

Cizinci u nás nesmějí mít volební právo

Cizinci u nás nesmějí pracovat ve státní správě

Nesmějí být dotování z našich peněz a sociálních dávek

Nesmějí sem z nevhodných ne-kulturních a zejména černých a muslimských okruhů proudit

Musíme udržovat a hlídat vlastní hranice

Musíme přestat platit cizí dobyvačné války a rozvracet cizí země

Musíme odejít z Evropské unie

Musíme se zbavit závislosti na progresivistickém kolektivním a prohnilém západu


Co můžeme udělat každý za sebe?

Každý krok k nezávislosti a soběstačnosti je správným krokem (psal jsem zde). Pěstovat vlastní jídlo, být energeticky či finančně nezávislí na systému je určitě dobrým krokem vpřed.

Je potřeba dát najevo nesouhlas s přijímáním imigrantů ze západních zemí i přímo. Je potřeba mluvit a vyjadřovat tuto pravdu tím hlasitěji, čím větší je cenzura a umlčování většinové společnosti a nenechat se umlčet liberálními retardy a cenzuristy.

Brzy budou volby. Všichni můžeme volit správně. Nejprve budou letos senátní a krajské volby. Tam si můžeme ukázat, že je možné se zbavit fialových zrádců, jejich kumpánů a liberálních retardů z ods, top, kdu-čsl a stanu. A vypakovat je do politické historie jako slepou a zhoubnou uličku minulosti.

A pak příští rok přijdou parlamentní volby. A tam můžeme progresivistům zastupujícím globální fašisty zasadit takový kopanec do řítě, že se toto zvěrstvo, které nám připravuje fialová loutková rakovina a jeho kumpáni už nebude opakovat.

Už naštěstí víme, že: „vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde) a proto je naší nejdůležitější vlastností, kterou musíme pěstovat vytrvalost v tomto úkolu.

Při troše dobré vůle imigranty potom odkloníme pryč a vrátíme je tam odkud přišli. A přitom vystoupíme z nejhoršího projektu moderní historie zvaného Evropská unie.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: