Film: Pryč z EU od publicisty Stanislava Brunclíka

Czexit, vystoupení z Evropské Unie, Česká republika, nezávislost, samostatnost, svébytnost
Czexit - vystoupení ČR z Evropské Unie

Pryč z EU je film od publicisty Stanislava Brunclíka z roku 2019. Nebylo nutné čekat až na selhání Evropské unie během kovidu, na její podporou nacistické ukrajinské vlády či na podporu řízené masové nelegální imigrace k rozvrácení národních evropských států. Odejít z tohoto zvráceného spolku můžeme a taky odejdeme, chceme-li přežít.

Dostal se ke mně povedený snímek Pryč z EU již z roku 2019. Publicista Stanislav Brunclík v něm zachycuje příběhy a názory aktérů, kteří od začátku nepodporují členství v Evropské Unii.

Naopak dokáží vidět i negativa a to co nám členství v Evropské unii bere, jak se ve skutečnosti chová či jak nakládá s penězi lidí. Dokážou si také představit naši zemi bez vlivu této globalistické instituce.

Je s podivem, že film je už z roku 2019 tedy dlouho předtím, než k nám z EU začalo přicházet opravdové zlo ve formě podmínečného schvalování toxických kovidových vakcín, které zabíjí lidi. Ve formě strkání hlav a peněz do zadku ukrajinskému nacistickému režimu, který pořádá genocidu vlastního národa.

Ve formě přerozdělování nelegálních imigrantů do naší země a jejich horlivé vítání ve snaze rozvrátit národní státy Evropy s cílem zlikvidovat bílou rasu, místo toho, abychom jim účinně zabránili vstupu a vypakovali je pryč jak z naší země, tak z Evropy.


Evropská unie jako špatná volba

Zřejmě už v době globalisty uplaceného referenda o vstupu naší země do Evropské unie bylo zřejmě některým lidem jasné, že Evropská unie je špatná volba. A ještě před lavinou výše uvedených událostí se vystoupením v tomto dokumentu nebáli postavit za svůj názor. V té době to ani mě ještě nebylo příliš zřejmé. Teď už je.

Naštěstí už víme, že i takováto špatná rozhodnutí lze napravit. Je proto dobré vědět, že Vytrvalost přináší štěstí“ (motivační obraz stímto citátem k dostání zde).

Film Pryč z EU – dobové reakce a sdílení

Vypadá to, že už v té době jela naplno cenzura formou označování za dezinformace a dehonestování odpůrců pochybného evropské projektu (více o dobových reakcích zde).

Sdílím tedy film Pryč z EU i na svém blogu, aby si všichni zájemci mohli udělat vlastní názor i z jiných zdrojů, než pouze z jednostranné eurounijně vládní propagandy, která prostřednictvím masmédií hlavního proudu hlásá podřízenost a poslušnost vůči cizáckým zájmům namísto zájmům národních.

Demokracie jednoho názoru není tak jednolitá, jak by to mohlo z masmédií hlavního proudu vypadat a to zřejmě již delší dobu. A je to dobře. Je potřeba rozproudit diskuzi o tom, že z Evropské unie lze odejít. Cestu už známe, stačí se jen připravit a vykročit. Naštěstí už proto víme, že „Úspěchu dosáhne ten, kdo v úspěch věří“ (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde).

Doporučuji tedy všem čtenářům, aby shlédli krátký film Pryč z EU v délce necelé hodiny.

— konec článku —

Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem „denní dávka motivace a dobré nálady“. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde).

I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde).

Přihlásit k odběru novinek: