Láz a Klatovy završily letošní besedovou sezonu

Beseda o pěší pouti do Santiága de Compostela v Klatovech
Návštěvníci klatovské besedy

Šest besed a stovky návštěvníků. Pro letošek už stačilo, avšak na začátek roku doufám pokračujeme v nových lokalitách. Trocha inspirace na cestu.

Beseda o pěší pouti do Santiága de Compostela v Lázu u Příbrami
Beseda v obci Láz

Víkend plný povídání, nejprve v Lázu u Příbrami a následně v Klatovech, mi přinesl nejspíš poslední svatojakubské besedy letošního roku. Mimo blížící se předvánoční shon už teď vím, že budu mít do konce roku co dělat.

Při troše dobré vůle mě tak ještě čeká pracovní cesta do Paříže, či možnost sledovat Interim Manažera při práci. Nechám se však překvapit, co mi budoucnost skutečně přinese.

Šest besed, 300 lidí

Máme za sebou v tuto chvíli celkem šest besed, jichž se zúčastnilo přes tři stovky návštěvníků. Jsem mile potěšen vysokým zájmem a rád bych tímto vyjádřil své díky všem, kteří se podíleli na organizaci akcí a také všem návštěvníkům, kteří se přišli podívat.

Měl jsem příležitost si s Vámi mnohé vyzkoušet vůbec poprvé. Příkladem budiž organizace takovýchto veřejných akcí, či mluvení před značným publikem. Jsem však vděčný za všechno, co jsem se při této „besedové tour“ doposud naučil.

Myslím, že pro letošek toho bylo tak akorát a doufám, že se mi začátkem příštího roku podaří ještě několik podobných akcí uspořádat.

Inspirace na cesty

Věřím také, že se mi skrze množství pozitivních zážitků, které jsem s Vámi mohl sdílet, podařilo předat alespoň trochu inspirace z této pozoruhodné cesty, jež v mnohém změnila můj pohled na náš svět a lidi v něm.

Mám zároveň radost z faktu, že někteří z Vás plánujete na jaře vyrazit na vlastní Svatojakubskou pouť do Santiága de Compostela a nemohu se dočkat, až uslyším o Vašich zkušenostech.