První promítání proběhlo hladce

mapa evropských cest do Santiago de Compostela
Mapa cest do Santiaga

Vyzkoušel jsem si mluvit před publikem. Vím na čem ještě zapracovat. Natočil jsem první rozhovor. Termíny dalších besed jsou v jednání. Děkuji návštěvníkům i pizzerii Atollo za poskytnutí prostoru. Blog pokračuje dál.

Promítání fotek z pouti do Santiago de Compostela
Foto z první prezentace

První promítání proběhlo bez komplikací. Poprvé v životě jsem si vyzkoušel mluvit před publikem jinde než ve škole, a šlo to překvapivě dobře. Na akci v pizzerii Atollo se sešlo bezmála 30 návštěvníků a i díky jejich zpětné vazbě jsem se dozvěděl, na kterých pasážích ještě zapracovat.

Na místě se objevil i tým cestovatelského portálu, který se mnou o cestě do Santiága natočil rozhovor. Nějakou dobu ještě zabere finální úprava a jakmile bude rozhovor k dispozici, budu zde o něm informovat.

Další besedy až po létě

Další besedy s promítáním jsou v jednání. Termíny zatím nejsou stanoveny. Zdá se, že na červen jsou již všechny možnosti v zájmových prostorách obsazeny a léto nepovažuji za vhodný čas na takové povídání. Všichni si přece chceme užít sluníčka a ne se zavírat do temných prostor.

Předběžně to tedy vypadá, že nejlepší čas na další promítání přijde po prázdninách. Jakmile budou známy detaily, budu o nich neprodleně informovat.

Děkuji čtenářům, návštěvníkům a příznivcům

Rád bych tímto poděkoval všem, kteří se mnou prožívali napínavé okamžiky minulé cesty, přišli nebo se přijdou podívat na besedu či se jen zajímají o to, jaké to je za hranicemi naší republiky. Děkuji.

V souvislosti s uplynulou událostí musím poděkovat zejména pizzerii Atollo za poskytnutí prostor a reklamní agentuře Reklalink za rady a výpomoc s grafickými úpravami prezentace. Děkuji.

Blog návratem z ciziny nekončí

Cestou jsem se naučil mnohému a tyto zkušenosti plánuji dál sdílet prostřednictvím blogu. Zájmová témata se budou držet v rovině cestování, minimalismu, práce na dálku, atp. To vše minimálně do dalších cest, které jsou zatím v neurčitu.

Rád bych upozornil, že o všech příspěvcích zveřejněných na blogu bude automaticky zveřejněna zmínka i na facebooku. Je proto možné se pro aktuální články přihlásit (nebo-li dát „like“) do facebookové skupiny https://www.facebook.com/jindrichsmitkasantiago/.